Diensten

Ondernemingsplan Schrijven

Your Businessplan is gespecialiseerd in het schrijven van ondernemingsplannen ten behoeve van kredietverstrekking, het verkrijgen van een UWV uitkering en het aanvragen van business visa voor emigratie. Deze verschillende doeleinden vragen allemaal om een specifiek eisenpakket.

Kredietverstrekking

Het starten of uitbreiden van een eigen bedrijf gaat gemoeid met het inbrengen van geld. De financiering van de investeringen kan worden betaald met eigen middelen, maar het aangaan van een lening bij een bank of particuliere investeerder is in veel gevallen gewenst. Om in aanmerking te komen voor een lening dient er een ondernemingsplan te worden geschreven, waarin blijkt dat de financiering binnen een redelijke termijn terugbetaald kan worden.

UWV Uitkering

Om vanuit een werkloze positie een onderneming te kunnen starten, vraagt het UWV om een degelijk ondernemingsplan. Dit ondernemingsplan wordt zorgvuldig door het UWV geanalyseerd, waarna ze met een resultaat komen of de onderneming haalbaar is of niet. Afhankelijk van het eindoordeel kan diegene eventueel met behoud van uitkering (max. 26 weken)zijn of haar eigen onderneming starten.

Emigratieplannen (Business Visa)

Steeds meer mensen willen emigreren om vervolgens in hun toekomstige thuisland een onderneming te starten. Hiervoor dient men echter in veel landen met een goed business plan op de proppen te komen. Voor Australiƫ en Amerika (E-2 Visum) gelden strenge eisen en worden business visa mondjesmaat verstrekt. De noodzaak van een goed onderbouwd ondernemingsplan is dus hoog.

Ondernemingsplan Controleren

Het schrijven van een ondernemingsplan is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Daarom bieden wij, naast het schrijven van ondernemingsplannen ook de mogelijkheid om uw ondernemingsplan te laten controleren.

Er wordt voornamelijk gelet op het taalgebruik en de logica achter de analyses en de cijfers. Tevens worden de strategie en concurrentie-analyse nauwgezet bekeken. Daarnaast zullen wij u enkele tips geven om eventuele verbeteringen aan te kaarten en deze naar eigen inzicht te veranderen.

Overige Mogelijkheden

Ben u al gestart met het ondernemingsplan en bent u hier tevreden over maar mist u de tijd of expertise om bepaalde onderdelen (marktonderzoek, marketingplan, financieelplan) af te ronden? Wij kunnen de missende onderdelen aan het plan toevoegen!

Voor deze specifieke wensen kunt u het beste contact op nemen.