Het Concept

Your Businessplan heeft een concept ontwikkeld dat de basis vormt van de dienstverlening. Het concept heeft zich gedurende de tijd bewezen als een uitermate professioneel concept dat voldoet aan alle eisen om een ondernemingsplan te laten slagen.

 • Een persoonlijk Ondernemingsplan
  Door middel van een informeel oriëntatiegesprek wordt uw idee geanalyseerd, waarna Your Businessplan uw idee professioneel zal verwoorden in een ondernemingsplan. Er wordt geen gebruik gemaakt van een algemeen ’template’, slechts een tekstverwerker en Excel-sheets komen erbij te pas. Een exclusief ondernemingsplan is dus gegarandeerd!
 • Aantrekkelijke Lay-out
  Het ondernemingsplan wordt ondersteund met diagrammen en tabellen, om het in één opslag duidelijk te maken. Duidelijkheid speelt een belangrijke rol in het schrijven van een ondernemingsplan.
 • Kwaliteit
  Uiteraard is kwaliteit ook van groot belang. Een schitterend uitziend ondernemingsplan, maar slechte inhoud zal weinig indruk achterlaten bij investeerders. Het gaat uiteindelijk om de inhoud, ook al is iedereen laaiend over die schitterende voorkant. Your Businessplan heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Economische kennis
  Your Businessplan is een jonge onderneming en beschikt daarom over actuele kennis. Over het algemeen verandert er in het economisch jargon in de loop van de jaren niet zo veel, daarentegen worden er telkens nieuwe markten ontdekt. Wie dacht er 30 jaar geleden namelijk aan iets wat zichzelf “Internet” noemt?
 • Snelle Levertijd
  Your Businessplan veronderstelt dat u al enkele tijden met ondernemingsdrang rond loopt. U kunt namelijk niet van de ene op de andere dag een onderneming beginnen. Wij zorgen ervoor dat u snel uw ondernemingsplan krijgt.
 • Aantrekkelijke prijs
  Wij hanteren aantrekkelijke prijzen voor het controleren en schrijven van ondernemingsplannen. Zo blijven de aanloopkosten voor het starten van een onderneming binnen de perken. Een goed en goedkoop ondernemingsplan, wat wilt u nog meer?!
 • Informeel Oriëntatiegesprek
  Door middel van een informeel oriëntatiegesprek proberen wij te begrijpen wat uw visie achter het zelfstandige ondernemerschap is. Daarnaast wordt uw bedrijfsidee natuurlijk grondig besproken, om er zeker van te zijn dat de uiteindelijke kern goed is verwoord in het ondernemingsplan.